Links:

Dansk Orkidé Klub - DOK
Du kan melde dig ind i en af de lokale orkidé-klubber via denne side, hvor der også kan findes gode dyrknings-tips.

Sjællands Orchidé Klub - SOK
Klubben dækker det meste af Sjælland, og er en lokal-klub under Dansk Orkidé Klub. Jeg har udviklet og bygget klubbens hjemmeside op - og er SOK-webmaster.

Dansk Orkideforum
For dem, der er interesseret i at høre/læse en masse om andres meninger og erfaringer med orkidéer - eller som gerne deler ud af erfaringer og gode fif.

Orchidégartneriet
Efter det første besøg i Hans Christiansens gartneri ved Fredensborg kommer der helt stensikkert flere!
Dels har han en imponerende permanent udstilling af orkidéer i alle størrelser og udformninger - og dels kan man her anskaffe sig nye planter af de fleste typer. Jeg har købt mange af mine planter her.
Hjemmesiden er for et stykke tid siden bygget om - men Hans er ikke ganske tilfreds med den nye leverandør - og det forstår man absolut godt.
Web-designeren er måske dygtig til at designe en web-side - men forstår åbenbart ikke, at når der er behov for korrektion eller opdatering, så er det nu - og ikke i næste uge eller endnu senere!

SNS - Danske orkidéer. - Skov- & Naturstyrelsens hjemmeside.
Her kan du finde meget godt om de danske orkidéer - og finde forskellige lokaliteter, hvor du kan være heldig at træffe de forskellige arter.

DMU - Orkidéoversigt
Endnu et godt sted at kigge efter danske orkidéer.

www.ranwild.org - Phalaenopsis Species - Ecology, Morphology & Cultivation
En fantastik japansk side om botaniske Phalaenopsis. Klik på flaget i øverste højre hjørne - så får du den på engelsk. Fantastiske billeder - specielt enestående macro-optagelser af blomsternes særlige kendetegn - og mange interessante oplysninger!

Espéces de Phalaenopsis
Bernhard Legrelle har næsten alt, hvad du behøver at vide om botaniske Phalaenopsis på sin fremragende side. Mange af de historiske artikler fra "Gardeners Chronicle" mm. - dyrkningstips - formerings-tips - næsten alt!

www.phals.net
Alain Brochart's side om de botaniske arter og deres primær-hybrider nyder opbakning fra mange gode orkidé-fotografer Verden over - derfor er hans side meget informativ, selv om der ikke er megen tekst på siderne - også selv om man ikke kan læse fransk. Siden er simpelthen primært en "billedbog"!
Jeg besøger den ganske jævnligt.

www.orchidsbooks.com
Dette er stedet at kigge efter udenlandske bøger om orkidéer. Siden er canadisk og er på engelsk.

Forhandlere:
Her kan du finde en del internationale forhandlere, som jeg har handlet med over internettet. Generelt er service-niveauet højt og man modtager fine planter.


Dette er vejen til langt over 1000 forskellige sider om orkidéer - alt, hvad hjertet kan begære. Der er adskillige forskellige muligheder for at finde nøjagtigt, hvad man kigger efter.